Door onderstaand formulier in te vullen word je lid van Mahjongclub Tsumo! Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je aanmelding.
Hieronder kun je aangeven welk soort lidmaatschap je wenst. De toelichting voor de soorten lidmaatschap en de kosten vind je op de website op de pagina 'leden en lid worden' en de pagina 'contributie en inschrijfgeld'.
Door lid worden van de Mahjongclub Tsumo! ben je automatisch lid van de Nederlandse Mahjongbond. Jouw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum deelt Tsumo! met de Nederlandse Mahjongbond.

Lees hier de privacyverklaring van de Mahjongclub Tsumo!.

Lees hier de privacyverklaring van de Nederlandse Mahjongbond.

BEELDMATERIAAL - Mahjongclub Tsumo vraag jouw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal gemaakt tijdens speelavonden, competitie, toernooien en promotieactiviteiten. Jouw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere spelers foto’s maken tijdens deze activiteiten. Mahjongclub Tsumo! heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat andere spelers terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet en sociale media. Je mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com