Door onderstaand formulier in te vullen word je lid van Mahjongclub Tsumo! Het inschrijfgeld is € 40,00 (tenzij je de cursus hebt gevolgd) Het lidmaatschap is voor recreanten € 72.00 en voor competitiespelers € 84 per jaar. Na aanmelding ontvang je de betaalinstructies van de penningmeester.
Hieronder kun je aangeven of je 'Recreant' of 'Competitie' speler wilt worden. Als je competitiespeler wordt dan krijg je een EMA nummer (Europese Mahjong Associatie) en worden jouw resultaten op toernooien opgenomen op de rankinglijst. (Zie ook informatie aan het begin van dit formulier over het bedrag lidmaatschap recreatie en competitiespeler).
Door lid worden van de Mahjongclub Tsumo! ben je automatisch lid van de Nederlandse Mahjongbond. Jouw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum deelt Tsumo! met de Nederlandse Mahjongbond.

Lees hier de privacyverklaring van de Mahjongclub Tsumo!.

Lees hier de privacyverklaring van de Nederlandse Mahjongbond.

BEELDMATERIAAL - Mahjongclub Tsumo vraag jouw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal gemaakt tijdens speelavonden, competitie, toernooien en promotieactiviteiten. Jouw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere spelers foto’s maken tijdens deze activiteiten. Mahjongclub Tsumo! heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat andere spelers terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet en sociale media. Je mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com