Mahjong is een fascinerend spel met veel mogelijkheden. Iedereen kan het leren.

Het is lastig om het spel aan de hand van een boekje te leren en het is ook niet in één avond uit te leggen (zie speluitleg). 

Heb je interesse in een cursus? Schroom niet en neem contact met ons op viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra we (een klein) groepje mensen hebben starten we een cursus.

  • De basiscursus bestaat uit 6 avonden op donderdag van 19.30 tot 22.00 uur.
  • De locatie is Emmastaete, Emmasingel 12G, Hendrik Ido Ambacht
  • Het cursusgeld is € 35,-. Dit is inclusief lesmateriaal en spelregelboek.
  • Als je na de cursus lid wordt van de club, vervalt het eenmalige inschrijfgeld van € 15,00. Vanaf dat  moment ga je wel contributie betalen.

 

Als je interesse hebt, kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om een afspraak te maken om langs te komen of terug gebeld te worden.

Op het moment dat er een cursus gaat starten, kun je je aanmelden via onderstaand formulier

Aanmeldformulier voor de cursus 
Graag hieronder aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier.

Lees hier de privacyverklaring van de Mahjongclub Tsumo!.

Let op

Uw inschrijving is definitief als de aanmelding via bovenstaand formulier is gedaan (u krijgt een mail ter bevestiging) en de kosten van de cursus á € 35,00 (inclusief materiaal) overgemaakt zijn op NL17 INGB 0007 4328 24 t.n.v. Mahjongclub TSUMO (zonder !) met in de omschrijving de naam van de cursist en cursus 2020.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com