Van 21 tot 23 juni is het open EK Riichi Mahjong in Rosmalen. 140 spelers  uit verschillende landen strijden drie dagen om de titel Europees kampioen. Nederland doet met 15 spelers mee waarvan vijf spelers  van onze Ambachtse Mahjongclub Tsumo!.

Désirée Heemskerk, Janco Onnink, Jinbi Jin, Michael van der Sluis en Nel Hofman hebben zich vorig jaar weten te kwalificeren voor dit EK in 2019. Désirée haalde al eerder een tweede plek op het EK 2016.

Voorbereiding tijdens Pinksteren

Het afgelopen Pinksterweekend  hebben zij zich voorbereid en met elkaar tactieken besproken.   Wil je de prestaties  van de spelers tijdens het EK volgen dan kan dit op www.ermc2019.com/live-results/.

Leuk artikel in Brabants Dagblad

Wil je meer lezen over de organisatie lees dan het artikel in het Brabants Dagblad: Open Europees kampioenschap Japans mahjong: ‘Net zo onvoorspelbaar als potje poker’.

Ook spelen?

Ben je geïnteresseerd om Riichi mahjong in clubverband te spelen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom langs op de Zomerparkdag op 31 augustus.  Een aantal leden zullen het spel demonstreren en jouw vragen over de club beantwoorden.

 

 

0
0
0
s2smodern