Zaterdag 22 september waren we te gast in de bibliotheek van Hendrik Ido Ambacht om onze Mahjongclub Tsumo! te promoten. Vooral om mensen enthousiast te maken voor het gezellige gezelschapsspel Mahjong dat we elke donderdagavond spelen in de Emmastate. Binnenkort start een nieuwe cursus waar nog een paar plekken open zijn.

Met veel enthousiasme werden we ontvangen door het personeel van de bibliotheek. Zij hadden prachtige posters gemaakt voor deze gelegenheid.

De tafel en de koffie stonden al klaar. Zo konden we heerlijk een paar uurtjes Mahjongen.

We zaten er met Louisette, Christien, Refina en onze nieuwe cursist Mennie. Mennie is enthousiast geraakt op de zomerparkdag. Ze heeft de clubavond al bezocht en speelt zelfs al mee. 

Het eerste uur was het erg rustig in de bibliotheek. Na anderhalf uur hadden we genoeg belangstelling en bleven er regelmatig mensen staan kijken om informatie in te winnen. Er kwam ook een echtpaar uit Zwijndrecht met het kaartspel Ming. (Wat qua spel op Mahjong lijkt). Dit spel spelen ze regelmatig thuis.

Ze wilden het spel Mahjong bekijken en waren bewust op deze demonstratieochtend afgekomen.

Ze zijn enthousiast en hebben zich gelijk aangemeld voor de cursus. Een man uit Rhoon twijfelde en ging erover nadenken.

Al met al een zeer geslaagde en gezellige demonstratieochtend in de bibliotheek.

Refina.

0
0
0
s2smodern