Deze lijst is bijgewerkt op: 22 april 2022

De betalingen zijn bijgewerkt tot/met 22 april 2022

Als er iets niet klopt, wil je dan contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

    voornaam    achternaam     club     def.    
1  Regina Snel Tsumo!   ja
2  Janco Onnink  Tsumo!   ja
3  Trees Meijer  Silence of the Winds  ja
4  Cees vd Brink  Silence of the Winds   ja
5  Ria Romijn  Tsumo!  ja
6  Peter Vissers  Tsumo!   ja
7  Pauline v Hoff Tsumo!  ja
8  Anneke Keyl  Silence of the Winds   ja
9  Carla vd Graaf  Tsumo!  ja
10  Jacco Bakker  Tsumo!   ja
11  Gerda v Oorschot  Niji   ja
12  Robert Bodde Silence of the Winds  ja
13  Olav Sommers  Schoon Spel  ja
14  Maciej Kepczynski Furiten   ja
15  Sonja Meulendijk Schoon Spel   ja 
16  Jacqueline Oudshoorn  Bamboe acht   ja
17  Ivar Bouwman  Tsumo!  ja 
18  Menny vd Leeden  Tsumo!   ja
19  Eveline Broers  Negen poorten   ja
20  Saskia Lamberts  Tsumo!   ja
21  Menno  Deij-v Rijswijk De gouden draak   ja
22  Jos Dermout De Rode Lotus  ja
23  Chris de Roock  De Rode Lotus   ja
24  Loes Heerze  Rode draak Twente   ja
25  Angelique Delfsma Silence of the Winds  ja
26  Ieneke Marsidi  De Oase   ja
27  Sandra v Wijngaarden De Hoeksteen   ja
28  Pieter Potmeer  Niji   ja
29  Martin v Thiel  De Hoeksteen  ja
30  Vera Drost Negen poorten  ja
31  Rowin Versteeg  JCES Kinjin   ja
32  Pauline vd Linden  ENMV   ja
33  Ad vd Linden  ENMV  ja
34  Ans Hoogland  Niji   ja
35  Wouter Rozendaal  JCES Kinjin   ja
36  Henk Kreuk  Tsumo!   ja
         
res  Janny  vd Meer  Tsumo!   ja 
         

 

Het tweede Tsumo! toernooi is alweer voorbij. Het weer was prachtig, best onverwacht na de herfststormen die we gehad hebben. Binnen woedde echter diverse stormen aan tafel en in de hoofden van menig speler. Zeker voor de debutanten was het erg spannend, maar degenen die ik achteraf gesproken heb waren allemaal even enthousiast. Zo ook Nel Hofman die een thuiswedstrijd speelde en trots mag zijn op haar 7e plaats.

Zes  cursisten ronden de cursus af en zijn enthousiast geworden voor Riichi. Zij sluiten aan bij de club Tsumo! Hierdoor heeft onze club nu 27 leden.

Na diverse promotie activiteiten (berichten in de Kombinatie en een interview door Radio Ridderkerk) start er een tweede cursusgroep met 8 cursisten. Désiree of Janco geven tijdens de clubavonden les. Soms sluit een lid aan om met hen te oefenen.

Dit is het artikel waariin het aanvulformulier voor het komende Toernooi moet worden opgenomen. Nu is dat voor 2017, maar hetzelfde formullier kan misschien met een enkele aanpassing voor een volgend Toernooi worden gebruikt.

{chronoforms}Aanmeldformulier{/chronoforms}

Aanmeldingsformulier voor toernooi Tsumo - Dora op 23 februari 2019

Het eerste toernooi Tsumo! op 24 september 2016 was een succes met 36 deelnemers. Acht leden van de club Tsumo namen deel aan dit toernooi. Desirée, die ook nog jarig was, organiseerde en leidde samen met een aantal vrijwilligers van de club dit toernooi. Lees verder haar verhaal en de uitslagen bij ‘toernooi 2016’.

 

Op 12 november 2015 is door de cursisten besloten een Mahjongclub in Hendrik-Ido- Ambacht op te richten. De naam van de club wordt Tsumo en heeft 18 leden.

Op 5 november 2015 is het de laatste les van de beginnerscursus. Het is snel gegaan. Désirée is trots als zij ziet hoe de cursisten nu al spelen. Natuurlijk zal zij nog regelmatig roepen “Wat is je een plan?” om te voorkomen dat spelers niet uit kunnen of een mooie combinatie over het hoofd zien.

Op 10 september 2015 is de beginnerscursus Riichi met 13 personen gestart. De cursisten zijn enthousiast en zeer leergierig. Iedereen voelt zich al snel op z’n gemak. De eerste les is altijd wat meer uitleg en minder spelen, daarna zijn de lessen vooral gevuld met oefenen. Spelenderwijs leer je mahjong nu eenmaal het beste.

Alle cursisten ontvangen een cursusmap waarin wekelijks de hand-outs van die les worden toegevoegd. Ook krijgen de cursisten elke week huiswerk mee om te zorgen dat het geleerde niet gelijk weer wegzakt. De cursus bestaat uit 8 lessen en wordt gegeven door Désirée en Janco.