Logo Tsumo 1008 px breed

Bestuur

Bestuur

Het bestuur van Mahjongclub Tsumo! bestaat uit drie leden:

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Janco Onnink (vanaf 01-06-2021)
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Regina Snel (vanaf 01-09-2019)
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Peter Vissers (vanaf 10-03-2020)  

Het bestuur overlegt 1x per kwartaal. De leden kunnen bespreekpunten aanleveren. Zij ontvangen na het overleg met het bestuur een kort verslag per email.

Communicatie met leden

 1. Algemene ledenvergadering
  Het bestuur organiseert één keer per jaar - in januari/februari - een algemene ledenvergadering ALV. De leden ontvangen via mail zowel de agenda met bijlagen als het verslag. 
  Alle besluiten en wijzigingen worden daarna verwerkt op de website zodat alle leden en nieuwe leden op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van de Mahjongclub Tsumo!.
  De laatste ledenvergadering is gehouden op 16 januari 2020. In 2021 is er geen ledenvergadering gehouden wegens de dan geldende Coronamaatregelen.

 2. Besloten groep op Facebook voor de leden van Tsumo!
  Op facebook is er een besloten groep waar informatie en uitslagen van competities worden gedeeld. Leden van Tsumo! kunnen hier lid van worden.

 3. Whatsappgroep
  De whatsappgroep kan gebruikt worden voor:
  1. Onderling afspraken maken om thuis te spelen
  2. Elkaar informeren wat van belang kan zijn om als vereninging van elkaar te weten.