Logo Tsumo 1008 px breed

Algemene voorwaarden toernooi

Bij inschrijving van een toernooi verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Inschrijven

 1. Inschrijven is alleen en uitsluitend mogelijk via het aanmeldingsformulier op onze website.
 2. Zodra de inschrijving is verwerkt en het bedrag door de deelnemer is overgemaakt naar Mahjongclub Tsumo! is de deelname definitief
 3. De ingeschreven deelnemers worden getoond op de website. Na het toernooi wordt dit verwijderd.

Deelnemers

 1. Nederlandse deelnemers dienen lid te zijn van de Nederlandse Mahjongbond.
 2. Alle inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst/betaling. 
 3. Vanaf plek 40 is deelname alleen mogelijk als er 4 spelers zich aanmelden.
 4. Er kunnen maximaal 48 deelnemers deelnemen.
 5. Als het toernooi is volgeboekt kunt u zich op de wachtlijst plaatsen. Bij plaatsing op de wachtlijst hoeft u het inschrijfgeld nog niet te betalen.
 6. Afmelding: Indien een deelnemer verhinderd is, wordt verzocht om dit zo spoedig mogelijk door te geven. Het inschrijfgeld wordt geretourneerd.

 

Gegevens: data en foto's 

 1. Door je in te schrijven ga je akkoord dat persoonlijke data worden gebruikt voor organisatorische doeleinden. Denk hierbij aan badges, presentaties, publicatie van resultaten en/of ranglijsten.
 2. Toernooiuitslagen worden gedeeld met de Mahjongbond, deze vermeldt de uitslagen op de site van de Nederlandse Mahjongbond (NMB), Mahjongnews en de European Mahjong Association (EMA).
 3. Je hebt geen bezwaar tegen het gedurende het toernooi of tijdens de prijsuitreiking maken van foto’s of video en de eventuele publicatie daarvan. De rechten van deze materialen zijn en blijven van de organisatie van het toernooi.
 4. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend door de organisatie van dit toernooi gebruikt en worden nooit beschikbaar gesteld aan derden. Na het toernooi worden de gegevens van inschrijving verwijderd. De uitslagen worden na 5 jaar verwijderd van de website.
 5. Lees meer over het gegevens verwerken en bewaren in de privacyverklaring. 

Aansprakelijkheid

 1. Mahjongclub Tsumo! is niet aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen, goederen en geld of schade aan personen, door welke oorzaak ook, tijdens de van haar, direct of indirect, uitgaande activiteiten.

 

Juni 2021