Mahjongclub Tsumo! heeft de intentie om het Mahjongen in clubverband betaalbaar te houden.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld is eenmalig. Er zijn verschillende tarieven per lidmaatschap.  Voor de uitleg van de verschillende soorten lidmaatschap verwijzen we naar de pagina 'leden en lid worden'.

Inschrijfgeld per lidmaatschap Tarief
Lidmaatschap recreant/competitie € 40,00
Sub - lidmaatschap recreant/competitie (al lid bij de NMB via andere club) € 28,00
Gastlidmaatschap recreant/competitie €   5,00
Jeugdlidmaatschap recreant/competitie €   5,00

 

Let op: Als je de cursus bij Mahjongclub Tsumo! hebt gevolgd dan is het inschrijfgeld al voldaan bij de betaling van de cursus. 

Contributie 
De contributie is op de ALV februari 2017 vastgesteld op € 60 per jaar. Let op! Dit is exclusief het lidmaatschap voor de bond! De club betaald per lid aan de Nederlandse Mahjongbond € 12,00 voor recreanten en € 24,00 voor competitiespelers (geregistreerd bij de EMA).
 
  • De contributie verschilt dus per lidmaatschap. 
  • Spelers die in de loop van het jaar lid worden betalen tot het nieuwe kwartaal start € 5,00 per maand.
 
Soort lidmaatschap Contributie per jaar Contributie per kwartaal
Lidmaatschap recreant € 72,00 € 18,00
Lidmaatschap competitie (EMA)  € 84,00 € 21,00
Sub-lidmaatschap recreant/competitie (je bent al lid bij andere club, dus lidmaatschap NMB is al betaald) € 60,00 € 15,00
Jeugdlidmaatschap (tot en met 16 jaar) recreant € 6,00  
Jeugdlidmaatschap (tot en met 16 jaar) competitie € 12,00  
Gastlidmaatschap recreant € 12,00  
Gastlidmaatschap competitie (EMA) € 24,00  
 

Wijze van betalen
De contributie betaal je aan het begin van een kwartaal (januari, april, juli en oktober). Bij voorkeur via een periodieke overschrijving! 
Voor jeugd- en gastlidmaatschap moet het bedrag in één keer betaald worden in de maand januari of op het moment dat men lid wordt.

Kosten eenmalig spelen - gastspelers 

Spelers die eenmalig willen spelen betalen € 5,00 contant per avond. 
Voor jeugdleden tot en met 16 jaar is dit gratis.

Opzegging Lidmaatschap Mahjongclub Tsumo
Opzegging doe je per e-mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is mogelijk om per kwartaal op te zeggen. Dus je kan opzeggen voor 1 april, 1 juli, 1 september of 1 januari. Met ingang van die datum stopt de verplichting om contributie te betalen. 

Gegevens betaalrekening bij de ING

NL17 INGB 0007 4328 24
t.n.v. Mahjongclub TSUMO (zonder !)
Omschrijving: Naam speler

 

Wat doen we met de contributiegelden?

Materiaal
Als Mahjongclub schaffen we spellen en materiaal aan voor gebruik tijdens de clubavonden. Mahjongspellen zijn er in vele soorten en maten als ook in prijzen. Belangrijk bij de aanschaf is de duurzaamheid en leesbaarheid.

Locatie
Verder betalen we huur voor de locatie waar we wekelijks samen komen en waar consumpties tegen schappelijk prijzen te verkrijgen zijn. Met dank aan de gastvrijheid van Emmastaete die dit beide mogelijk maakt (lage huurprijs en schappelijke prijzen voor de consumpties).

Overige kosten
Verder zijn er uitgaven voor de website, competitie, minitoernooien, cursus, bankkosten, onkosten zoals print en reiskosten, promotie en attenties bijzonderheden leden (zie lief en leed in reglement) 

Voor de toernooien wordt een aparte boekhouding bijgehouden.

 

Begroting en jaarrekening
Mahjongclub Tsumo! stelt jaarlijks een begroting op die in de ledenvergadering wordt vastgesteld. Begin januari zijn er wisselend twee leden van de club die de kascontrole uitvoeren en zo samen met de penningmeester de verantwoording afleggen.

Deze pagina is geactualiseerd op 22 mei 2019.

0
0
0
s2smodern