Mahjongclub Tsumo! bestaat uit 27 leden, 18 vrouwen en 9 mannen. Mahjong is een spel voor alle leeftijden, het jongste lid is 21 en het oudste lid is 83 jaar.

Regionaal
De club heeft een regionale functie, de leden komen uit Numansdorp, Barendrecht, Ridderkerk, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam.

Géén club of vereniging kan zonder vrijwilligers.
Wij verwelkomen ieder lid die bereid is om binnen haar of zijn mogelijkheden iets terug te geven aan de club. Dit kunnen bestuurstaken zijn (penningmeester, voorzitter, secretaris) maar ook incidentele taken zoals organisatie minicompetitie, organisatie jaarlijkse clubtoernooi, webmaster, promotieactiviteiten of assisteren bij een cursus.

Samen uit, samen thuis
Dat kan natuurlijk letterlijk - als iemand eens zonder vervoer zit bijvoorbeeld- gezien worden, maar ook voor het uitzetten en opruimen van het speelmateriaal, uitdelen van de stenen voor indeling van de tafels en het netjes achterlaten en afsluiten van de gehuurde locatie.

Lid worden?
Een ieder die de Riichi-cursus bij de club heeft gevolgd, of kan aantonen de spelregels Riichi te beheersen, kan lid worden van Mahjongclub Tsumo! Als je lid wilt worden neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Gastspelers
Als je de Riichi regels beheerst ben je van harte welkom om als gast een avond mee te spelen op de tweede of vierde donderdag van de maand. Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hieronder een bedankje van een gastspeler in september 2018.

20180913 bedankje gast

0
0
0
s2smodern